Matematik

Fortjeneste ? Rigtigt =

14. marts 2010 af Manjajensen (Slettet)

Købpris 110 kr.

salgpris 77 kr.

Fortjenesten i % ?

= Jeg har fået det til 42,9 %

Er det rigtigt ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2010 af PoKulaKi (Slettet)

Hvis man har købt noget til hundrede kroner, og derefter solgt det videre til 77 kr har man jo tabt 33 kr, hvilket er 30% af 110 kr. Så jeg vil påstå at svaret er -30% 

Men man hvis man fortolker spørgsmålet modsat er det du har gjort rigtigt. 


Skriv et svar til: Fortjeneste ? Rigtigt =

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.