Matematik

bestemme konstanterne a og b i potensfunktion ?

15. marts 2010 af pandahat (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej.

Jeg skal bestemme konstanterne a og b 

T = b*r^a

T = ?

b = ?

r = 139353 

a = ? 

HVordan dælen gør jeg det ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2010 af Silahm (Slettet)

Ved du ikke hvad T er?


Svar #2
15. marts 2010 af pandahat (Slettet)

 Nej. der står jeg skal beregne den.  og finde de to konstanter


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. marts 2010 af Silahm (Slettet)

Men det kan man jo ikke. Du kan ikke finde konstanterne, hvis du ikke ved de 2 andre ;S


Svar #4
15. marts 2010 af pandahat (Slettet)

 nej det mener jeg jo heller ikke.. Det må være en fejl  i bogen så


Brugbart svar (1)

Svar #5
15. marts 2010 af Tyrael (Slettet)

Har du fået opgivet nogen punkter på grafen?


Skriv et svar til: bestemme konstanterne a og b i potensfunktion ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.