Matematik

trekant

16. marts 2010 af Milll (Slettet)

I trekant ABC betegnes skæringspunktet mellem siden a og vinkelhalveringslinjen vA med D. Det oplyses, at <A=66, c=4,7 og vA=3.9

a) Tegn en model af trekanten og bestem IBDI.

jeg får det til 2,56 kan d passe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.