Kemi

densitet

18. marts 2010 af CIl2010 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heej allesammen.

Jeg sidder lige nu med en kemirapport og har lige brug for hjælp til dette spørgsmål:

Omregn stofmængdekoncentration til masseprocent, når densiteten af eddiken sættes til 1g/mL

Hvad skal jeg gøre med det der 1g/mL ?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2010 af JKaram (Slettet)

Find ud af hvor meget stofmængden vejer. Hvis du ved at 1 gram fylder 1 mL, kan du også finde volumenet når du har vægten.

Karam


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. marts 2010 af mathon

   der gælder
                    c = (p/100)·d/M
hvoraf
                    p = 100·c·M/d

                    p = 100·c·(60,05 g/mol)/(1000 g/L) = (6,005 L/mol)·c


Skriv et svar til: densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.