Matematik

Potensfunktioner hjælp

18. marts 2010 af ZIDAN10 (Slettet)

 Hej jeg kan ikke finde ud af denne opgave. Er der nogle der kan hjælpe mig med det??:) 

Opgaven lyder sådan: En funktion er givet ved  f(x) = b·xa.  Bestem tallene a og b, når det oplyses, at  f(1) = 12, og at f(x) falder med 7%, når x vokser med 4%.

____________________________________________________________________________________________

Men bag min bog står der på facitlisten at a = -1,850. og b=12. Så hvis i får dette resultat bliver jeg meget glad. Hilsen ZIDAN.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det ser ud som den samme opgave, som du havde i denne tråd, hvor du også fik svar

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=821401 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2010 af MN-P (Slettet)

Du tror da vel ikke vi gider svare dig, når du ikke læser vores svar


Skriv et svar til: Potensfunktioner hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.