Kemi

Densitet

29. marts 2010 af WHiP (Slettet) - Niveau: B-niveau

Godaften folks

Jeg er ved at skrive bioteknologi rapport om saltindhold i vand.

Jeg er gået lidt fast i et af spørgsmålene som jeg ikke kan se pointen i

"Beregn vandprøvernes masse, idet vandprøvernes densitet sættes til 1,0g/mL"

Hvordan skal jeg helt præcist gøre det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2010 af Jonastoy (Slettet)

Øhm ..

Hvis du har et antal mL kan du jo sige: 1,0g/mL * x mL ..


Svar #2
29. marts 2010 af WHiP (Slettet)

Ok måske skulle jeg have udtrykt mig lidt mere klart mht. mit spørgsmål.

Hvis jeg nu bare tager Havvand som eksempel så har jeg udregnet:

m=0,0897054g

M=58,44g/mol

n=0,001535mol

c=0,1535mol/L

V= 0,01L

Dette handler forresten om tritrering med sølvnitrat og sådan her så det ud før tritrering.

Efter tritrering så det sådan her ud:

m=0,0897054g

M=58,44g/mol

n=0,001535mol

c=0,05mol/L

V=0,0307L

Har du en idé til hvordan jeg kommer videre herfra?


Skriv et svar til: Densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.