Matematik

F(x) en stamfunktion til f(x)

30. marts 2010 af isabella12 (Slettet)

Hey

Hvordan viser jeg at F(x) = 2*ln(x)+x^2+3x er en stamfunktion til f(x) = (2*x^2+3x+2)/x       hvor x>0


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2010 af NejTilSvampe

vis at F'(x) = f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2010 af sle (Slettet)

Det eneste du skal gøre, at differentierer på din stamfunktion, så får du nemlig

F'(x)=2x+2/x+3


Skriv et svar til: F(x) en stamfunktion til f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.