Matematik
Papir Regning :p
23. februar 2005 af
JTR (Slettet)
Jeg har en blækmat som jeg fatter intet af det sidste spørgsmål...
Det hele handler om papir (A2 A3 A4 osv.)..
Direkte citat af spørgsmål:
------------------------
For A-formaterne gælder at: b/l = 1/2 x l/b
b er bredde og l er længde
Vis, at forholdet mellem bredde og længde er 1/K2
------------------------
(Når der er /'er er det brøker og når der er et K betyder det at det er et kvadratrodstegn istedet)
Nogen der kan hjælpe?? Det er afgangsprøven fra sidste år hvis nogen har den liggende :p
På forhånd tak..
Nicolai
Det hele handler om papir (A2 A3 A4 osv.)..
Direkte citat af spørgsmål:
------------------------
For A-formaterne gælder at: b/l = 1/2 x l/b
b er bredde og l er længde
Vis, at forholdet mellem bredde og længde er 1/K2
------------------------
(Når der er /'er er det brøker og når der er et K betyder det at det er et kvadratrodstegn istedet)
Nogen der kan hjælpe?? Det er afgangsprøven fra sidste år hvis nogen har den liggende :p
På forhånd tak..
Nicolai
Svar #1
23. februar 2005 af JTR (Slettet)
Billede af opgaven hvis det er:
http://img.photobucket.com/albums/v218/JohnnyTheRipper/Mat.jpg
Det er den sidste... 4.6..
http://img.photobucket.com/albums/v218/JohnnyTheRipper/Mat.jpg
Det er den sidste... 4.6..
Svar #2
23. februar 2005 af Lurch (Slettet)
isoler l og b på den ene side, ved henholdsvis gange i gennem med b og dividere med l
b/l = 1/2 * l/b
b^2/l^2 = 1/2
b/l = 1/2 * l/b
b^2/l^2 = 1/2
Skriv et svar til: Papir Regning :p
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
