Kemi

Kønshormoner

03. april 2010 af digitron7 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Der er en opgave der driller, håber nogen kan hjælpe mig!

Urinprøver fra sportsfolk, der bliver taget for doping, indeholder ofte op til 200 ng 19- norandrosteron pr. mL.

Den højest tilladte koncentration af 19- norandrosteron er 2 ng pr. mL urin.

a) Beregn den højest tilladte stofmængdekoncentration af 19- norandrosteron i urin. Dens M=276,42 g/mol


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 Så omregner du dine 2ng til stofmængde

n=m/M

og udregner derefter koncentrationen

c=n/V

husk at holde styr på dine enheder


Svar #2
06. april 2010 af digitron7 (Slettet)

Jeg har prøvet man kan bare ikke få den til at passe..

Hvordan vil du løse den??


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2010 af Jmjohansen (Slettet)

Prøv at skrive hvad du har gjort


Skriv et svar til: Kønshormoner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.