Matematik

sekanthældning i x = 1 og (3,10)

05. april 2010 af SEriksen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har problemer med at løse denne matematikopgave, så håber der er nogen der kan hjælpe mig.

Opgaven lyder:

Betragt funktionen g(x) = x^2 + x - 2
- Beregn hældningen af sekanten mellem punktet med x = 1 og punktet (3,10)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2010 af mathon

 punkterne
                      (1,g(1)) = (1,0)  og  (3,10)
                     

hældning
                  a = Δy/Δx = (10-0)/(3-1) = 10/2 = 5


Skriv et svar til: sekanthældning i x = 1 og (3,10)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.