Matematik
eliminer parameteren
24. februar 2005 af
Nn (Slettet)
Håber der er en som vil hjælpe mig med denne opgave. Ved slet ikke hvad jeg skal gøre:
Eliminer parameteren i parameterfremstillingen, når
x = sint
y = cos^2t
Eliminer parameteren i parameterfremstillingen, når
x = sint
y = cos^2t
Skriv et svar til: eliminer parameteren
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
