Kemi

Afstemning af reaktionsskema

07. april 2010 af DJOHN12 (Slettet)

Hejsa nogen som kan hjælpe med at afstemme reaktionsskemaet som jeg har vedhæftet som fil

Vedhæftet fil: efewgfegwgwgw.xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2010 af Walsh (Slettet)

desværre kan ikke hjælpe dig da jeg ikke kan åbne filen lig den ind som normal tekst.!


Svar #2
07. april 2010 af DJOHN12 (Slettet)

Her er den i paint fil

Vedhæftet fil:kemivyv.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2010 af nielsenHTX

du skal kigge på dinne molarmasser... de passer ikke.

brug formlen n= m / M

og

N=n*NA

N=avogadro konstanten=6,022*1023 mol-1


Svar #4
08. april 2010 af DJOHN12 (Slettet)

Jeg kender godt de to formler ja. Men hvordan skal jeg komme videre når jeg kun har M under 3 af stofferne???

Nu har jeg rettet molarmassen.

Håber du gider hjælpe..

Vedhæftet fil:gtgrhy7rr.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. april 2010 af nielsenHTX

du kan finde stof mængden af C4H8S og så reagere stofferne i forhold til deres koefficienter, altså er der nC4H8S*7 mol O2

men den er regnet i filen, og igen ved dinne molarmasser skal koefficienterne ikke ganges på.

Vedhæftet fil:efewgfegwgwgw(1).xlsx

Svar #6
08. april 2010 af DJOHN12 (Slettet)

Okay Det vidste jeg ikke. :D Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Afstemning af reaktionsskema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.