Matematik

Hf Mat c eksamen 08

08. april 2010 af Kevi (Slettet)

Hej er der nogle som kan hjælpe mig med, opg 3 , opg 5, opg 9. Håber der er nogle som vil hjælpe.

Mvh Kevi

Vedhæftet fil: Eksamen Mat C, Dec08.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. april 2010 af PeterValberg

Opgave 3

a) Du skal simpelthen opstille en forskrift for den lineære funktion (y=ax+b), der tilfredsstiller oplysningerne.

y = 1300x + 7600

x er antal år efter år 2000
y er antallet af danskere med en indtægt på mere end en million efter år 2000
7600 er antallet af danskere med en indtægt på mere end en million i år 2000 (startværdien)
 

b) her skal du "bare" bruge formlen herover

Opgave 5

tallet b er startværdien, - altså    b = 35359

a bestemmes med formlen (hvor du bruger punkterne fra tabellen)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. april 2010 af sugarrush (Slettet)

 Hej. Jeg får svaret til at give 1,091122319 - det kan da ikke passe?


Svar #3
08. april 2010 af Kevi (Slettet)

Hvad med spørgsmålet til opg 9 ? :)


Skriv et svar til: Hf Mat c eksamen 08

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.