Matematik

Reducering

11. april 2010 af Aleynaa

Jeg har helt vildt svært ved reducering opgaver...

hvordan beregner man denne her ?:S
 
(7a - 35a + 28a) : 7


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2010 af natasia91 (Slettet)

betyder : divider, i så fald giver den 0


Svar #2
11. april 2010 af Aleynaa

ja det rigtigt svaret er 0 men kan du vise mig hvordan :S?? så jeg kender regne metodenn


Svar #3
11. april 2010 af Aleynaa

Ingen som kan hjælpeeee`???:SS jeg ved ik hvordan man regner sådan nogle reduceringopgaverr ud


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. april 2010 af natasia91 (Slettet)

se bort fra a'erne, så er det jo et simpelt regnestykke. 7-35 = -28 +28 = 0
0/7 = 0


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.