Matematik

Reducer udtrykket:

11. april 2010 af csmidt (Slettet)

Hej

Er der nogen der kan reducere dette udtryk:

(S-T)(S+T) - (S+T)2 + 2ST

VH Christian Smidt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2010 af Kiliki (Slettet)

(S-T)(S+T) - (S+T)2 + 2ST =

S^2 - T^2 + ST - ST - S^2 - T^2 - ST - ST + 2ST =

-2T^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2010 af Kemosh (Slettet)

(S-T)(S+t)-(S+T)2+2ST=S2 - T2 -  2S - 2T + 2ST


Skriv et svar til: Reducer udtrykket:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.