Matematik

Korrekt forkortelse?

12. april 2010 af hansen_09 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg vil bare vide hvilken af disse forkortelser der er den rigtige:

(2·sin(α)·v·cos(α)·v)/g = (v^2·sin(2α))/g

eller

(2·sin(α)·v·cos(α)·v)/g = (2*v^2·sin(2α))/g


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2010 af MN-P (Slettet)

sin2v=2sin v cos v

(2·sin(α)·v·cos(α)·v)/g =2sin(α)(cos(α)*v2/g = sin(2α)*v2/g, som du har stående øverst


Skriv et svar til: Korrekt forkortelse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.