Matematik

Ligninger hjælpppp

12. april 2010 af Aleynaa

3 + (2x - 5) = 6


12 - 5x = 4 + (4 - x )                               


Jeg kan ikk finde ud af de her ligninger :S og hvorman man regner ud kan i ik vise metoden pleasee


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2010 af zebraco (Slettet)

2x-5=6-3

2x=3+5

x=4

12-6x=8

-6x=-4

6x=4

x=6/4

x=1½

Hvorfor har du parenteserne med? de er unødvendige medmindre tallene udenfor paranteserne skulle være ganget på


Svar #2
12. april 2010 af Aleynaa

Ved ik sådan står det på arket men kan du hjælpe mig med lignigner er nemlig dårlig :S


Skriv et svar til: Ligninger hjælpppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.