Matematik

Korrektur på et par opgaver

13. april 2010 af iNx (Slettet)

Hey!

Det ville være fedt, hvis der lige var nogle der gad rette der her.

1)

(-3) * (-2) * (-1) = - 6

2)

Gennemsnittet af: 5  10  3  11  -7  8 = 5

Og hvis der var en der kunne hjælpe med denne her, ville det bare være super!

3kg gulerødder koster 18kr.

250g champignon koster 12kr.

- Opstil et regne udtryk, der angiver prisen på 1,5 kg gulerødder og 0,5 kg champignon.

på forhånd tak(:


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2010 af Brateslav (Slettet)

 1) Rigtig 

2) 5+10+3+11-7+8 = 30 

30 : med antallet som er 6 = 5 Gennemsnittet er 5.

18k:2+12krx2 = 33kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2010 af Brateslav (Slettet)

Mere uddybende: 2) Gennemsnittet er lig med, observationer divideret med antallet..


Svar #3
13. april 2010 af iNx (Slettet)

Hey! Mange tak skal i have(:

Men vil du forklare dette: 18kr : 2+12kr x2 = 33kr


Skriv et svar til: Korrektur på et par opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.