Matematik

HJÆLP TIL AT FINDE X I LIGNING!!!

13. april 2010 af MariaSoe (Slettet)

hvordan reducerer man det ?

hvordan finder jeg x i denne ligning? :

200 = - 0,164 x2 + 18,9 x + 710

???? på forhånd MANGE tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2010 af mathon

 
             - 0,164x2 + 18,9 x + 510 = 0               løsning af andengradsligning


Svar #2
13. april 2010 af MariaSoe (Slettet)

Men jeg skal finde x ? :-) jeg skal bruge et tal, der er x...


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er en 2.-gradsligning

0,164 x2 - 18,9 x - 510 = 0

a = 0,164     b = -18,9     c = -510

Udregn diskriminanten d = b2 -4ac  og dernæst de to rødder


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 - Det finder du ved at løse 2.-gradsligningen i x.


Svar #5
13. april 2010 af MariaSoe (Slettet)

mange tak!!!


Skriv et svar til: HJÆLP TIL AT FINDE X I LIGNING!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.