Matematik

differentialregning. hjæælp!?!

14. april 2010 af dinudiva (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej med jer. jeg skal højst sandsynligt op i mundtlig matematik her til sommer, men har problemer med et spørgsmål indefor differentialregning, håber at der er nogle som kan hjælpe:

A) giv en definition af differentiabilitet.

B)bevis at funktionerne f(x)=k og f(x)=x er differentiable og bestem differentialkvotienten


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2010 af Oistein (Slettet)

 Øh... I din bog står der selvfølgelig definitionen på differentiabilitet. Så dér er svaret på A). Næste spørgsmål handler om at indsætte 1) f(x)=k og 2) f(x)=x i definitionen og finde resultatet. 


Skriv et svar til: differentialregning. hjæælp!?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.