Matematik

Forskrift! help...

19. april 2010 af Arkimedesanton (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Filmguf for 100g koster 10.95 kr. Leje af videofilm koster 25 kr. pr. stk.

A) skriv en regneforskrift for prisen som funktion af antallet af videofilm.  Mit svar er f(x)=25x rigtigt? 

B) skriv en regneforskrift for prisen på filmguf som funktion af vægten. er det ikke 110,95x=f(x) 

Og er der i det hele taget et fif, når man skal lave noget som funktion af noget andet, kan i give eksempler. :D 

 -


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2010 af jnl123

A)

ok

B)

1 gram koster: 10.95 / 100 = 0.1095

f(x) = x*0.1095

(hvor x er antal gram)


Svar #2
23. april 2010 af Arkimedesanton (Slettet)

 Når.. Ok. På den måde...

- Mange tak. 


Skriv et svar til: Forskrift! help...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.