Matematik

skæringspunkt går ikke op

21. april 2010 af twee (Slettet) - Niveau: B-niveau

ANDENGRADSFUNKTIONER SKÆRINGSPUNKT.

kan simpelthen ikke løse den her
jeg skal finde et x så gør således

-x^2+4=-2x^2+5x
4=-x^2+5x

så ved jeg ikke hvad jeg skal gøre nu O_o


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. april 2010 af truemax1 (Slettet)

hej makker jeg har tjekket og den er helt gal

du har nok skrevet noget forkert eller læst den forkert

ps. tjek om din tegning også passer til din fakta du har ;)


Svar #2
21. april 2010 af twee (Slettet)

nope har tjekket igen og igen så må det være min lærers fejl

L = Ø


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. april 2010 af mathon

        x2 - 5x + 4 = 0

        x = 1  v  x = 4
        f(1) = 3
        f(4) = -12

   skæringspunkter:
                               S1 = (1,3)  og  S2 = (4,-12)


Skriv et svar til: skæringspunkt går ikke op

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.