Matematik

Projektion

24. april 2010 af Kamelkalle (Slettet)

I et koordinatsystem er to vektorer og bestemt ved

vektor a=(2  over 3) og vektor b=(-1 over 2)

a) bestem tallet s, således at vektor a+sb og vektor v (1 over -1) er ortogonale

b) Bestem arealet af parallelogrammet udspændt af vektor a og vektor a-b

c) Bestem koordinatsættet til projektionen af vektor a på vektor b

i a) får jeg s= -1/3 og i b) får jeg 7.. Nu mangler jeg bare c).. Nogen der kan hjælpe mig igennem den?


Svar #1
24. april 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg får noget, efter min mening sært, med -4 over 8


Svar #2
24. april 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Vrøvl.. Mener -1,78885 over 3,57771


Skriv et svar til: Projektion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.