Matematik

Hvor mange kg...? Hjælp :)

25. april 2010 af Petereter (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej

jeg sidder fast i denne opgave, kan slet ikke komme igang.

a) Hvor mange kg løg kan man få for 15 kr, når 2.5 kg koster 16 kr???

15 kr = X

2.5 kg =  16 kr

Håber nogen kan hjælpe mig :)

På forhånd og baghånd tak.


Svar #1
25. april 2010 af Petereter (Slettet)

Jeg har prøvet sådan her:

16 kr/2.5 kg = 6,4 kr pr kg??

så har jeg sagt 15 kr/6,4= 2,3 kg for 15 kr.???

Jeg har fået det til 2,3 kg for 15 kr, men ved ikke om det er rigtigt.

Håber en rar person ville hjælpe :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2010 af Yow! (Slettet)

2,5 kg / 16 kr = ???

??? * 15 kr = ....


Svar #3
25. april 2010 af Petereter (Slettet)

Mener du 0,15625 * 15 kr= 2,3 kg???


Svar #4
25. april 2010 af Petereter (Slettet)

Er det forkert resultat????

HJÆLP HJÆLP :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. april 2010 af Krabasken (Slettet)

Rolig nu - de 2,3 kg er det rigtige resultat og den rigtige fremgangsmåde.


Svar #6
25. april 2010 af Petereter (Slettet)

Okay mange tak :D hehe

PS: Jeg var helt rolig :P


Skriv et svar til: Hvor mange kg...? Hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.