Matematik

HJÆÆLP monotoni

27. april 2010 af Milll (Slettet)

 En funktion f er bestemt ved f(x)=x+2sinx, xE[0;2*PI]

a) løs ligningen f'(x)=0, og gør rede for monotoniforholdene for f.

Jeg får f'(x)=1+2cos(x)

solve(1+2*cos(x)=0,x) så får jeg x= 6,28319*en7-2,0944 og x=6,28319*en7+2,0944???


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 - Det er samme opgave, som du har kørende her

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=838693

hvor du også har fået hjælp. Der er ingen grund til at starte en ny tråd med den samme opgave.


Skriv et svar til: HJÆÆLP monotoni

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.