Kemi
Dannet masse
02. marts 2005 af
Skifreak (Slettet)
Vil lige høre om der er nogen der kunne give mig en hånd med denne opgave:
Der anvendes 0,62 gram CuO i følgende reaktion:
CuO + H2 - Cu++ + H2O
Jeg skal nu beregne hvor mange gram frit kobber der dannes...?
- På forhånd tak...
Der anvendes 0,62 gram CuO i følgende reaktion:
CuO + H2 - Cu++ + H2O
Jeg skal nu beregne hvor mange gram frit kobber der dannes...?
- På forhånd tak...
Svar #1
02. marts 2005 af frodo (Slettet)
du skal kigge på stofmængderne.
n(CuO)=n(Cu2+)
og da en elektron praktisk taget ikke har nogen masse, er M(Cu2+)=M(Cu)
n(CuO)=n(Cu2+)
og da en elektron praktisk taget ikke har nogen masse, er M(Cu2+)=M(Cu)
Skriv et svar til: Dannet masse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
