Matematik

Bestem Vm(f), når f(x) = 1/3x3 – x2 – 8x + 1, -3≤x≤5

29. april 2010 af kristina-stine (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem Vm(f), når f(x) = 1/3x3 – x2 – 8x + 1, -3≤x≤5.

Hvordan gør jeg? hvilke regne metoder skal jeg benytte?:)
på forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Find først ud af, om f(x) har lokale ekstrema i intervallet [-3 ; 5] ved at løse ligningen f'(x) = 0


Svar #2
29. april 2010 af kristina-stine (Slettet)

okay:)


Skriv et svar til: Bestem Vm(f), når f(x) = 1/3x3 – x2 – 8x + 1, -3≤x≤5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.