Matematik

HJÆLP !

30. april 2010 af salliii (Slettet)

hej nogle der kan hjælpe med følgende opgave :

det oplyses at f´(x)=g´(x)  for alle x
og at f(2)=g(2)
hvad gælder om f og g ?

forstår ikk opgaven håber du kan hjælpe:)

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Da f'(x) = g'(x) for alle x, kan vi slutte, at f(x) = g(x) + k , hvor k er en konstant. Da yderligere f(2) = g(2), kan vi slutte, at f(x) = g(x) for alle x. De to funktioner er altså identiske.


Svar #2
30. april 2010 af salliii (Slettet)

er svaret så, at f(x) = g(x) for alle x og de to funktioner er altså identiske? :)
men skal man ikk bevise noget ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 - Ja, det er svaret, og det blev bevist i #1.


Svar #4
30. april 2010 af salliii (Slettet)

når okay tusind tak troede man skulle lave mange andre ting :D tak Andersen ;) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#4 - Velbekomme da. Med mindre du har flere oplysninger om f og g, er det vist alt, hvad man kan slutte om dem; men det er da heller ikke så dårligt at vise, at to funktioner er ens.


Skriv et svar til: HJÆLP !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.