Matematik

ligning

01. maj 2010 af worcraft (Slettet) - Niveau: B-niveau

den skal stå den i denne form y=ax+c 

899x+1247y=461


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2010 af Proprium (Slettet)

y = -a/bx - c/b

Indsæt og udregn.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2010 af ramme2 (Slettet)

899x+1247y=461  ⇒ 1247y= -899x +461  ⇒  y = -899x/1247 + 461/1247


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.