Matematik

Felter der skal farves af % (Hjælp, tak)

02. maj 2010 af aquaf (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1) Hvor mange felter skal farves hvis der skal farves 45%?

• Der er 20 felter i alt.

Hvordan regner man det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Beregn 45% af 20 . 45% er 45/100 .


Svar #2
02. maj 2010 af aquaf (Slettet)

Er det så 2,25 man skal farve i de 20 felter? Men det er forkert, som jeg ved.

Forstår ikke helt methoden.


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvordan beregner du 45% af 20?

= 20*45/100 = 900/100 = 9


Skriv et svar til: Felter der skal farves af % (Hjælp, tak)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.