Matematik

Udregn tallet | − 8|

05. maj 2010 af Kristenzen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad menes der når man skal udregne sådan et tal?..

fx | − 8| , |3| , |4 − 4| , |2 − 7| , | − 6 − 3|


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Der menes "den absolutte værdi" af tallet (også kaldet den numeriske værdi), som er tallet med fortegnet sat til + . For eksempel, er |-8| = 8, og |3| = 3 , og |0| = 0 . Prøv nu de øvrige eksempler. Ved beregning af den absolutte værdi af et udtryk regner man først udtrykket ud og tager så den absolutte værdi af resultatet.


Svar #2
05. maj 2010 af Kristenzen (Slettet)

er |4 − 4| så bare 0 og |2 − 7| = 5?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 - Ja, det er korrekt.


Svar #4
05. maj 2010 af Kristenzen (Slettet)

okay tak


Skriv et svar til: Udregn tallet | − 8|

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.