Kemi
opg. 6,7 a
05. marts 2005 af
2835 (Slettet)
En vis mængde af et carbonhydrid giver ved fuldstændigfrobrænding 3,056g CO2 og 1,502 g H2O
a) Beregn stoffets empiriske formel
Jeg har udregnet n(CO2) og n(H2O), og de giver:
n(CO2)=0,0694 mol
n(H2O)=0,0834 mol
de er næsten lig med hinanden, men hvordan kommer jeg frem til den impiriske formel?
a) Beregn stoffets empiriske formel
Jeg har udregnet n(CO2) og n(H2O), og de giver:
n(CO2)=0,0694 mol
n(H2O)=0,0834 mol
de er næsten lig med hinanden, men hvordan kommer jeg frem til den impiriske formel?
Skriv et svar til: opg. 6,7 a
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
