Matematik

Skæringspunkter i rette linjer

09. maj 2010 af Tordenskjoldet (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået til opgave at beregne de tre funktioners skæringspunkter?

kan nogle hjælpe?

f(x)=2,25x
g(x)=1,25x+20.000
h(x)=70.000
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2010 af peter lind

Du skal løse ligningerne f(x) = g(x), f(x) = h(x) og g(x) = h(x)


Skriv et svar til: Skæringspunkter i rette linjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.