Matematik

Vektorfunktioner, hjælp plz =)...

10. maj 2010 af Korn_2000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har problemer med opgaverne nogle som vil hjælpe? altså tegne er nemt...

De er vedlagt som billede...

Vedhæftet fil: OPGAVE 5.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
10. maj 2010 af peter lind

b) Løs ligningen y(t) = 0

c) find r'(t) og løs ligningen ry'(t) = 0

d) Løs ligningen r·r'(t) = 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. maj 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:vektorfunktion_1.docx

Svar #3
10. maj 2010 af Korn_2000 (Slettet)

Ahhh super cool :D... Men det var mere end rigeligt hjælp =), men tak =D


Skriv et svar til: Vektorfunktioner, hjælp plz =)...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.