Fysik

Please - fysik :?

10. maj 2010 af Manjajensen (Slettet)

Hej :=?

Jeg er igang med at lave en fysik rapport og jeg er gået lidt i stå- for jeg skal finde : Mekanisk energi for et pendul.

Og jeg har lavet et forsøg-
Og loddet vejer 5 g mens den er 0,5 m i længden, hvordan kan jeg vise mine forsøgsresultater. Jeg skal jo lave nogle udregninger ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2010 af NejTilSvampe

 Hvad forsøgte du at måle i dit forsøg? 

Perioden kan du udregne ved T = 2π√L/g  

hvor T=perioden,  L=længden af snoren  og  g=tyngdeacceleration ≈ 9,82 N/kg


Svar #2
10. maj 2010 af Manjajensen (Slettet)

T = 2* 3,14 √0,5 m / 10

og hvad gør jeg så¨?


Skriv et svar til: Please - fysik :?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.