Matematik

hjælp med udregning

10. maj 2010 af truemax1 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

A shopkeeper uses these formulae to calculate the total cost when customers pay by monthly instalments.

d = 0.2C
C = d + 24m
C is the total cost in pounds.
d is the deposit in pounds.
m is the monthly instalment is pounds.

The total cost of a sofa is £600

Work out the value of m.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2010 af PoKulaKi (Slettet)

Du har ligningen C = d+ 24m
 

så indsætter du d = 0,2 C
 

og får C = 0,2 C + 24m

træk 0,2C fra på hver side, indsæt C = 600, og isoler m


Skriv et svar til: hjælp med udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.