Matematik

pythagoras

11. maj 2010 af kalle09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej.. jeg sidder og laver geometri. og er lige kommet i tvivl om noget. i en trekant har jeg oplyst at vinklen C=90 og siderne b=4,3 og c=9,8. så ville jeg finde a ved hjælp af pythagoras.. kan jeg godt det ? eller skal jeg lave om på den ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. maj 2010 af bolani (Slettet)

a=√(c2-b2)


Svar #2
11. maj 2010 af kalle09 (Slettet)

mange tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2010 af bolani (Slettet)

Velbekomme :-)


Skriv et svar til: pythagoras

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.