Matematik

Matematik haster håber der nogen der har metoder til omregning

13. maj 2010 af annahansen2 (Slettet)

omregning af gram til kilo
omregning af tons til kilo
omregning af kilo til gram
omregning af tons til gram
omregning af kilo til tons
omregning af gram til tons
 

omregning af timer til minutter
omregning af dage og timer til minutter
omregning af uger til minutter
omregning af dage til minutter
omregning af sekunder til minutter
omregning af minutter og sekunder til minutter
omregning af timer til sekunder
omregning af kvarter til sekunder
omregning af minutter til sekunder
omregning af minutter til timer
omregning af sekunder til timer
omregning af uger til timer
omregning af dage til timer
 

osv. er der nogen der måske har en metoder til hvordan man kan omregne eller nogen der kender en hjemmesidehvor man kan se hvor mange minutter der går på timer osv håber der nogen der kan hjælpe haster virkelig.

håber der er nogen der kan lære mig eller hjælpe mig med nogen metoder til hvordan man kan omregne til disse forskellige omregninger der er i starten af spg.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

For det første er kilo ikke en masse-enhed, men et præfiks, der betyder 1000. Man kan omregne gram til kilogram, men ikke til kilo.

Det burde vel være kendt, at 1000g = 1kg, og 1000kg = 1t. Ved tidsenhederne burde det vel også være kendt, at

1 dag = 24 timer, 1 time = 60 min, 1 min = 60 sek, og 1 kvarter = 15 min.


Skriv et svar til: Matematik haster håber der nogen der har metoder til omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.