Matematik

Find midtnormalen vha. vektorregning

13. maj 2010 af hansen_09 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har opgivet 3 vektorer og skal regne midtnormalen vha. dem:

(AB) ?= (7,3)
(BC) ?= (3,-5)
(CA) ?= (-4,2)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Midtnormalen til hvad?


Svar #2
13. maj 2010 af hansen_09 (Slettet)

til siden AB i en trekant med punkterne A(1,3) B( 8,6) C(5,1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Se, nu fik vi punkterne i trekanten, dem havde vi ikke i #0.

Find midtpunktet af hvert af liniestykkerne. Midtnormalen til liniestykket AB går gennem midtpunktet af AB og vinkelret på AB. Bestem ligningen for linien gennem midtpunktet med vektoren AB som normalvektor. Tilsvarende for de andre to sider i trekanten.


Svar #4
13. maj 2010 af hansen_09 (Slettet)

yderst brugbart svar tak :)


Skriv et svar til: Find midtnormalen vha. vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.