Matematik
bestem arealet af M - hjælp
16. maj 2010 af
Peterhansen92 (Slettet)
Graferne for funktionerne f(x) = 8 - x^2 og g(x) = x^2 afgrænser i første og anden kvadrant et område M, der har et areal.
graf - vedlagt som fil
a) Bestem arealet af M
Vedhæftet fil: 080514_opgave_stx_081_matB.ashx[1] mat afl.pdf
Svar #2
16. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)
Beregn arealet som
∫2-2 (f(x)-g(x)) dx = ∫2-2 (8-2x2) dx = [8x - (2/3)x3]2-2 = 8*2 -(2/3)*23 - (8*(-2) - (2/3)*(-2)3) = 32 - (4/3)*8 = 32 - 32/3 = 64/3
Skriv et svar til: bestem arealet af M - hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
