Matematik

to små matematik opgaver. HJÆLP MIG, be om?

20. maj 2010 af Sytten17 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej allesammen. :):)
Jeg er fuldstændig lost i de her to opgaver, så sidder der nogen derude der vil lave den for mig, eller måske hjælpe mig på vej? .:)
På forhånd tusind tak. :)
Ps. når jeg skriver ex. f/g så er det en brøk. :)

836.
1) bestem regneforskrifter for: f-1, g-1 og h-1 når:
f(x) = 4x + 1, g(x) =3x og h(x) = √(x-2)

849.
22Lad f være givet ved, at
f(x) = 3 + 1/x
Angiv en forskrift for f-1.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Du mener vel f(-1(, g(-1) og h(-1) ?? Det er ekstremt vigtigt at skrive det rigtigt op.


Svar #2
20. maj 2010 af Sytten17 (Slettet)

Hov ja, det er det jeg mener. :)
kan du hjælpe mig?


Skriv et svar til: to små matematik opgaver. HJÆLP MIG, be om?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.