Matematik

beregn uligheden???

25. maj 2010 af Asal83 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ln(2x - 1) + ln(x)= 0

Kære matematik venner , jeg sidder og laver aflevering og er gået i stå ved dette uligheds beregning .

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2010 af smuas (Slettet)

 Ulighed? Dette er en ligning. Der er intet ulighedstegn: <, >, <=, >=

Du skal bruge nogle logaritme regneregler for at løse den, fx: http://www.formel.dk/matematik/simple_regneregler/logaritme.htm


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2010 af peter lind

Dette er da ikke en ulighed. Ellers omskriv venstre side til ln( x*(2x-1) )


Svar #3
25. maj 2010 af Asal83 (Slettet)

ja ups ligning... er helt færdig efter alt det opgaver jeg har lavet :-)


Svar #4
25. maj 2010 af Asal83 (Slettet)

jeg ved at ln a · b = ln a + ln b

men jeg kan ikke komme vider  :-( ln (x (2x - 1)) ???


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. maj 2010 af peter lind

ln(1) =0


Skriv et svar til: beregn uligheden???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.