Matematik

Areal af sammensat figur

27. maj 2010 af Soul (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey - er i tvivl om denne opgave..

Mit svar er x + 12/x + 2*kvadratrod(2)

Vedhæftet fil: Opgave.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. maj 2010 af Lubas (Slettet)

 Jeg får det til x+12/x+2x*kvadratrod(2) 

Orker ikke at tjekke om jeg har skrevet forkert :P


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Arealet er A = 2xy + x2 .

Når A = 12, bliver omkredsen O = (12/x) + (1+2√2)·x , svarende til resultatet i #1 .


Svar #3
28. maj 2010 af Soul (Slettet)

Super, super, super!! Det er mig, der ikke lige har fået set ordentligt efter - men det hele passer jo så :)


Skriv et svar til: Areal af sammensat figur

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.