Matematik

ligninger på b hjælp tøs i nød

28. maj 2010 af djanadjana (Slettet) - Niveau: B-niveau

ligninger... I'm lost... hvis en professer af en art sider der ude så skriv lige... første ligning: 1/u =1/hh+ b/k+ 1/hc jeg skal isolere k.... forresten så står h og c i nede ved hh og hc, ligesom når man opløfter... bare nede i stedet.... hvis en af jeg gider bruge noget tid på stakkels mig bliver jeg over lykkelig


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2010 af Lubas (Slettet)

no comprendo


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du mener noget i retning af

1/u = 1/hh + b/k + 1/hc ?

Deraf fås

b/k = 1/u - 1/hh - 1/hc , og dermed

k = b/(1/u - 1/hh - 1/hc)


Skriv et svar til: ligninger på b hjælp tøs i nød

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.