Fysik

Fald tid

30. maj 2010 af poullykke (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har lige et problem med denne opgave :

En flyvemaskine er ved at lette. På startbanen har den en konstant acceleration på 4 m/s2. Imens flyveren stadig er ved at lette, falder en genstand ned fra en hylde 2 m over gulvet i flykabinen. Gulvet regnes under hele bevægelsen vandret.

Hvor lang tid t går der før den blå kugle rammer gulvet?

Hvor langt bag hylden x rammer kuglen gulvet?

Hilsen

poullykke


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2010 af teh_pwnerer (Slettet)

N2


Brugbart svar (2)

Svar #2
30. maj 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Du skal ind og kigge på bevægelse under konstant acceleration.


Svar #3
31. maj 2010 af poullykke (Slettet)

Så blev denne opgave også løst, så nu mangler jeg kun 2 opgaver, Opkast og Tryk. ( så hvis du kan hjælpe med en eller begge af dem, vil jeg blive glad )

denne her blev løst,

t^2 = 2*h/g

t^2 = 2*29,82

t  0,638 sek.

s=½ * a * t

s = ½ * 4 * 0,638

s = 0,814


Skriv et svar til: Fald tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.