Matematik

Problemer til ligninger f(x)

10. marts 2005 af onsunshine (Slettet)
Der står i min opgave at jeg skal bestemme f(2) og f(-3) til en graf der ikke er linær. Hvordan forstås dette?

På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2005 af Micc_86 (Slettet)

Hvis du har en graf, så skal du bare aflæse y-værdien for x-værdierne X = 2 og X = -3

Hvis du har en funktions forskrift, da skal du indsætte x-værdien i forskriften og beregne y-værdien.

Svar #2
10. marts 2005 af onsunshine (Slettet)

Der står også: Løs ligningen f(x)=1 og uligheden f(x)>0

Hvordan gør jeg dette?

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2005 af Micc_86 (Slettet)

Det står sammen med grafen?

Ved f(x) = 1, da skal du angive de tilhørende x-værdien, når y-værdien er lig 1!

Ved f(x) > 0, skal du angive de x-værdier, hvis y-værdi er større end nul!

Håber det kan hjælpe :)

Svar #4
10. marts 2005 af onsunshine (Slettet)

Ja det står sammen med grafen. Men grafen skærer y-værdien 1 tre steder, så er der flere svar på opgaven?

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts 2005 af Micc_86 (Slettet)

Jeps, så er der tre svar til den opgave ;)

Svar #6
10. marts 2005 af onsunshine (Slettet)

Mærkeligt at svarene er så foreskellige til ligningen f(x)=1 og uligheden f(x)>0 men sådan er det vel i matematik...

Tak for hjælp... :-)

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. marts 2005 af Micc_86 (Slettet)

SÅ lidt :)

Skriv et svar til: Problemer til ligninger f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.