Matematik

Hf skriftlig eksamen mat b

01. juni 2010 af yakwak (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.. er der nogen der har facit til den skriftlige skamen i mat b som foregik idag ???

Hvad fik i opgave 1 og 5 til ? den uden hjælpemidler.

og 11c


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2010 af Andersen11 (Slettet)

1) 5a2 - 7a
x = -4

5) f'(x) = 3x2 + 1 , som er > 0 for alle x, så f(x) er voksende.

11) Tangenten gå gennem P(-2, 13) med hældning f'(-2) = -4 , så dens ligning er

y = -4(x+2) + 13 = -4x + 5 .

Løs ligningen f'(x) = -4 for at finde andre x-værdier, hvor tangenten har hældningskoefficient -4. Ligningen er

-4x3 - 6x2 + 6x + 4 = 0 , der klart har x = 1 som rod, og som vi ved også x = -2 . Og da produktet af rødderne skal være 1, er det klart, at den tredje rod er x = -(1/2) . Tangenten for x=1 har også ligningen y = -4x + 5, dvs punktet Q=(1, f(1)) = (1 , 1).


Svar #2
02. juni 2010 af yakwak (Slettet)

ok tusind tak


Svar #3
02. juni 2010 af yakwak (Slettet)

okay, tusind tak...

ved du også noget om hvor mange point man skal have for hver enkelte karakter?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. juni 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3 - Nej, det har jeg ingen anelse om. Måske din lærer kan hjælpe dig med det.


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. juni 2010 af Bettemus87 (Slettet)

 Hej

Hvad har I fået i de andre opgaver? 


Skriv et svar til: Hf skriftlig eksamen mat b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.