Matematik

Ligning

01. juni 2010 af JustMyName (Slettet)

"Familien Syvertsen tager på tur til Centret. Sten er på udkig efter et par rulleskøjter. Han har 650 kr. med.  c) Opstil en ligning der viser, hvor meget han mangler i at kunne købe rulleskøjterne til 999 kr."

Rulleskøjter
Positron = 799 kr.
Bravoblade = 999 kr.
X3 = 1199 kr.

Jeg har allerede lavet a samt b, hvor man i a'eren skulle finde forskellen mellem de billigste og de dyreste = 400 kr. Og i b'eren skulle man beregne, hvor mange penge Sten mangler for at kunne købe de dyreste = 549 kr.  (denne var bare, hvis i skulle have det med)

Trin for trin, tak. :-)


Svar #1
01. juni 2010 af JustMyName (Slettet)

Det haster virkeligt - allerede til i morgen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du kunne klare spm b) kan du helt sikkert også klare spm c)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.