Matematik

Bevis for h(x)=f(x)g(x) --> h'(x)=f'(x)'g(x)-f(x)g'(x)

02. juni 2010 af TonySAS (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

 (Der er en fejl i overskriften. der skulle stå plus i stedet for minus. kan ikke redigere det.)

Er der nogen, der ved hvor jeg kan finde bevis for at

h(x) = f(x) * g(x)   -->      h' (x) = f '(x) * g(x) + f(x) * g '(x)

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2010 af dnadan (Slettet)

Den står i din bog.

Ellers har Mathon svaret på følgende:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=527022


Skriv et svar til: Bevis for h(x)=f(x)g(x) --> h'(x)=f'(x)'g(x)-f(x)g'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.