Matematik

Eksamen 2010- notater og konklusion?

02. juni 2010 af solpige123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej folkens!

Jeg har skrevet min studentereksamen i Matemaik den 1.6.og har fuldstændig glemt at skrive beskrivelser til opgaverne eller en afsluttende konklusion. Vi har aldrig lavet det i min skole og jeg er lidt bange for at miste vigtige punkte.. hvor meget vigtigt er det ??

Hilsen :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2010 af Sixmax (Slettet)

Altså, du kan tage udgangspunkt i hvad Undervisningsministeriet skriver i opgavesættet:

"Besvarelsen skal indeholde en redegørelse for den anvendte fremgangsmåde og dokumentation i form af et passende antal mellemregninger og/eller en matematisk forklaring på brugen af de forskellige faciliteter, som et værktøjsprogram tilbyder." 

og

"Besvarelsen skal indeholde en afrunding af de forskellige spørgsmål med præcise konklusioner, præsenteret i et klart sprog og/eller med brug af almindelig matematisk notation."

Dvs. at hvis du bare har skrevet et resultat uden noget andet ved hver opgave, har du nok misforstået noget. Men det er jo ikke en halv sides forklaring til hver opgave der kræves, bare en lille smule forklaring, f.eks.: "jeg bruger nu formlen for udregening af arealet af et parallelogram udspændt mellem to vektorer.", og så til sidst "ved hjælp af formel er jeg kommet frem til at arealet er ....". Mere mener jeg ikke der skal til. Men der ligger et vist antal point som er myntet på det gennerelle indtryk af opgaven, og der tæller gode forklaringer meget op.


Svar #2
03. juni 2010 af solpige123 (Slettet)

Tak for din svar!

Det tænkte jeg nok..Så må jeg se til hvad det bliver nu!


Skriv et svar til: Eksamen 2010- notater og konklusion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.